Akce skončila
Staňte se naším fanouškem a už vám žádná neunikne

 POSPĚŠTE SI! NABÍDKA JE ČASOVĚ LIMITOVANÁ


EXTRÉMNĚ LIMITOVANÁ NABÍDKA

ZÍSKEJTE 70+ TIPŮ NA ONLINE PODNIKÁNÍ Z DOMU JEN ZA 1 950 KČ!
 

Tato mimořádná nabídka brzy vyprší



TADY JE VŠE CO TEĎ ZÍSKÁTE ZA 1 950 KČ

40+ šíleně dobrých nápadů na podnikání při studiu

(v hodnotě 550 Kč)
 

Většina podnikatelů vyzkouší několik podniků, než vybuduje úspěšnou. Navíc mnoho lekcí, které se naučíte z provozování vlastního malého podniku, lze přenést do jiných podniků a profesí, díky čemuž je podnikání úžasnou příležitostí k učení pro dospívající. 

Pokud milujete myšlenku pracovat pro sebe, není čas jako dnes experimentovat s podnikáním. Proto jsem vytvořila tento seznam 40 nápadů na malé podnikání pro dospívající. Ať už jsou vaše zájmy a cíle jakékoli, najdete zde podnikatelský nápad pro teenagery, který můžete začít s nízkými nebo nulovými počátečními náklady . 

 

 

34 tipů na podnikání při mateřské

(v hodnotě 550 Kč)

Jako matka, která zůstává doma, může být zahájení práce z domova skvělý způsob, jak vydělat peníze podle vlastního plánu. Zde je našich 34 nejlepších podnikatelských nápadů pro maminky.

V dnešní době je snazší než kdy jindy vydělat si peníze navíc, když se budete starat o své děti doma. Bohužel, podnikatelky vydělávají v průměru méně peněz než jejich mužské protějšky, ale nenechte se tím odradit! Existuje spousta podnikatelek, kterými se můžete inspirovat na své cestě k zahájení podnikání. Tyto úžasné obchodní nápady pro maminky v domácnosti jsou skvělým zdrojem pro všechny začínající maminky.

 

 

Přístup do UTAJENÉ KNIHOVNY VIKATE 

(v hodnotě 3.950 Kč)


Získejte přístup do utajené knihovny Vikate, kde najdete hodnotný obsah pro vaše online podnikání. Odborné články v čem a jak podnikat. Co je to affiliate marketing, jak vydělávat peníze blogováním, jak vydělávat peníze na YouTube, jak si vydělávat peníze díky Instagramu a mnoho dalších tipů na online podnikání z domova.

Každý týden přibývá nový obsah, ve kterém si najde to své každá maminka či studentka, která si chce vydělat nějakou tu korunu navíc nebo vybudovat stabilní online podnikání, které generuje měsíční zisky za desetitisíce. 

 

 

e-book 39 tipů na práci z domu

(v hodnotě 950 Kč)

Trápí vás finanční problémy v rodině? Toužíte přidat ruku k domácímu rozpočtu? Jste studentka, máma na mateřské nebo jen žena, která touží po větší finanční svobodě? Tyto tipy na přivýdělek jsou snadné, nikterak časově náročné a mohou být víc, než jen přivýdělkem. Mohou být i koníčkem, vášní.

 

 

týdenní skupinová výzva "Cesta tvého blogu" 

(v hodnotě 3.950 Kč)

Vydělávat blogem? Na první pohled možná nereálný způsob výdělku, ale opak je pravdou. Online blogy se setkávají s čím dál větším úspěchem, a tak je ten nejlepší čas, aby ses i ty pustila do blogového online podnikání. Blog je skvělou příležitostí pro vytvoření stabilního příjmu během studia, při mateřské anebo jako přivýdělek při práci. Jak na to? To se dozvíš během skupinové výzvy, na kterých tě krok za krokem provedu celým procesem tvorby vlastního blogového online podnikání. 

 

 

online kurz "Královnou svého blogu"

(v hodnotě 3.950 Kč)

Chceš dosáhnout čteného blogu, na který se budou čtenáři rádi vracet? Možná si nejsi jistá, jak začít, nebo tápeš v tom, jaká témata zvolit, od toho je tu online kurz "Královnou svého blogu", která tě vše naučí.


Naučíš se vhodně vybírat témata blogu tak, aby bavila tebe i tvé čtenáře. Společně vytvoříme profesionálně vypadající blog tak, aby byly přehledně strukturované, profesionální, zkrátka aby obsahovaly vše, co by obsahovat měly. Vytvoříme prvotní texty, které budou součástí filozofie tvého právě vznikajícího blogu.  Vymyslíme hodnotný a kvalitní obsah pro celý první rok tvého blogpodnikání. Budeš umět snadno odhadnout svého cílového klienta a přizpůsobit tak vlastní prezentaci i vytvoření pyramidy produktů a služeb pro monetizaci tvého blogu.

 

 

 

Vaše budoucnost nezačíná v roce 2022
... Začíná právě teď.

JEDNO KLIKNUTÍ NA TLAČÍTKO (A JEN 1950 KČ) VÁS DĚLÍ OD TOHO, ABYSTE OKAMŽITĚ ZÍSKALI DOŽIVOTNÍ PŘÍSTUP K CELÉMU BALÍKU

Tato mimořádná nabídka definitivně vyprší za:

Tato mimořádná nabídka brzy vyprší

 

 

 

 

 POSPĚŠTE SI! NABÍDKA JE ČASOVĚ LIMITOVANÁ