Akce skončila
Staňte se naším fanouškem a už vám žádná neunikne

Toužíte po miminku ?

A ať děláte, co děláte, nedaří se vám otěhotnět? Zkusili jste umělé oplodnění, všemožné přípravky a techniky a prostě se nedaří?  Nebo když už se zadaří, miminko se prostě neudrží?

MÁM DŮKAZY, ŽE TO JDE ! Přes to, že máte pocit, že nic nefunguje, přesto, že vám třeba lékař řekne, že jsou šance minimální nebo nulové, i přes to mám ženy, které otěhotněly nebo už mají vysněné miminko a dokonce ne jedno !

Ale co vám mám vykládat, nejlepší jsou skutečné příběhy, tak čtěte, rolujte a koukejte😊

Příběh Martinky

NEUMÍM ANI SLOVY VYJÁDŘIT, CO CÍTÍM. TO NESKUTEČNÝ ŠTĚSTÍ, TU RADOST A LÁSKU. UŽ NIKDY NEBUDU SAMA, JSEM MAMINKA.“

Na začátku chtěla paní Martinka, dnes už kamarádka info k našim vložkám a kůře otěhotnění. Netušila jsem, že pro sebe, až tak osobně jsem její život neznala.

Za nějaký ten pátek mi z ničeho nic píše „Milá Haničko, po 6 letém snažení a čtyřech měsících s vložkami Tiande, jsme zjistili, že jsem v 7.týdnu těhotenství a prckovi už tluče srdíčko.

Byla jsem radostí bez sebe a pak, za nějaký ten čas, mi přišla ta nejkrásnější zpráva ze všech... "Neumím ani slovy vyjádřit co cítím... To neskutečný štěstí, tu radost a lásku. Už nikdy nebudu sama, jsem maminka

Kristýnka, 51cm, 3.84kg.❤

Vítám tu na světě další tiandí krásnou princezničku Kristýnku a přeji jí krásné žití, plno zdraví, lásky a štěstí. Mám husí kůži a slzy v očích, ano, až tak mě tohle bere

Marti děkuji, že můžu zveřejnit. 

Martinky příběh pokračuje, jak sama říká „ty vaše vložky zcela napravili moje ženské zdraví a já po dvou letech otěhotněla znovu“ Před rokem jsme na svět přivítala další tiandí miminko, další slečnu Verunku.🙂

Pro mě je to nejvíc, vidět tak šťastnou mámu, jako je Martinka.

Příběh Nikolky

NA SVĚT SE CHYSTÁ NOVÝ ŽIVOT

Přála bych vám zažívat tak krásné chvíle jako já. Chvíle, kdy vám naskočí husí kůže a slzy se vám derou do očí, protože ..... se na svět chystá nový život. Paní Nikolka, moje velmi milá zákaznice mi na začátku říká "Zkusili jsme všechno, ale nedaří se mi otěhotnět. Tak moc bych si to přála."

V lednu jsme nachystali tiandí produkty pro podporu otěhotnění, v březnu mi skoro nesměle psala, že se asi něco chystá.Za další dva měsíce mi píše nádhernou zprávu, kterou můžete číst stále a stále dokola.

" Drahá paní Hanko, konečně nadešel čas . Vaše jedna dobře mířená rada ohledně detoxu a vložek a 11.10. se můžeme těšit na naše miminko"

Víte co ? Těším se na to miminko, jako by to byla rodina. Tohle je Tiande,  krásné vztahy i komunita, neskutečně funkční produkty dle receptur starodávných mistrů východních medicín, miluju je čím dál víc. Nikolka není jediná žena, které naše produkty k otěhotnění pomohly. Po světě už běhá plno "tiandích miminek". Třeba Týnka, Verunka, Ondrášek.....

Tiande pomohlo i tam, kde už i odborníci tvrdili, že se to prostě nikdy nemůže povést. 

Jsem šťastná a vděčná za to, že můžu být u toho, že můžu pomáhat.

Niki, děkuji za možnost sdílení.

.. a opět to skončilo šťastně krásně

Jsou v životě chvíle, kdy se vám štěstím zatají dech, na kůži máte husinu a do očí se vám derou slzy štěstí a naplnění Tak toto zažívám, když dostávám tyhle zpětné vazby od vás milé dámy a milionkrát děkuji za ně Tohle je i příběh Nikolky, která si dala šanci. Přála si další miminko a nějak se prostě nedařilo. Nechala se vést a zkusila náš program pro podporu otěhotnění a tady je výsledek....

Bože a to jméno Včera se narodila další tiandí princeznička Anastázie Nikolko, děkujeme Děkujeme, že s námi tohle vaše štěstí sdílíte. Princezničce přeji krásný život, tuny štěstí i zdraví A dámy, vy, které stále doufáte a nedaří se vám, jsem tu pro vás Napište mi, dejte si taky šanci, tenhle program pro otěhotnění stojí za to! Díky němu totiž máme už plno miminek . Hanka

Příběh Milušky

NO A PAK TU MÁME MILUŠKU

Miluška byla objednaná už na 4 IVF, díky hormonům se jí velmi zhoršila pleť a také psychika, ale naštěstí potkala Tiande ! Do měsíce a půl byla poprvé těhotná! Dnes má tiandí miminka už dvě !

Video i s návodem co a jak užívala mám pro vás nachystané …

Příběh Káji

TIANDE POMOHLO I TAM, KDE UŽ ODBORNÍCI TVRDILI, ŽE UŽ TO NEPŮJDE

Od bývalé kolegyňky dcera Karolínka se pět let pokoušela otěhotnět, marně. Podstoupila 3x umělé oplodnění, několikrát pokus přirozenou cestou. Když už se skoro radovali, o svoji radost záhy přišli. Absolvovali všechna možná vyšetření. Neskonalé zoufalství, šílená bezmoc, moře slz a vztah byl na rozpadnutí.

Kolegyňku a po té její dceru jsem půl roku přemlouvala, ať si dají ještě šanci. Konečně mladá žena kývla a sestavila jsem pro ni balíček, celou kůru pro otěhotnění , nastavila jsem tříměsíční plán a čtvrtý měsíc se to povedlo !!!

Takových příběhů mám mraky ale pojďme se o tomto tématu pobavit osobně.

Chcete vědět čím to, že se podařilo těmto ženám otěhotnět ? 

Jedna z nejhlavnějších podpor otěhotnění jsou naše ojedinělé produkty pro ženské zdraví 

TIANDE BYLINNÉ OBKLADY A VLOŽKY - geniální produkty s tajnou, tisíce let starou recepturou, kterou si Tiande střeží jako svůj poklad. Jsou unikátní, jedinečné, patentované.  

BYLINNÉ VLOŽKY, KTERÉ CHRÁNÍ PŘEDEVŠÍM ŽENU, NEJEN SPODNÍ PRÁDLO

Proč jsou tak jedinečné ?

  • -skládají se z prodyšné vrstvy ze 100% přírodní bavlny
  • -jsou prodyšné
  • -nesráží se na nich tekutina, jako na těch běžných „plastových“
  • -nejsou bělené chlorem ani savem
  • -použité lepidlo je potravinářské, oproti těm z drogerie, kde je lepidlo stavební
  • -rychle propouští tekutinu dovnitř vložky a zabraňuje jejímu prosakování na povrch
  • -jsou doslova nacpané bylinkami, famózně voní a hlavně UMÍ NESKUTEČNĚ POMÁHAT

A co všechno byliny obsažené ve vložkách umí ?

  • - mají antimykotické a antibakteriální vlastnosti
  • - pomáhají při bolestivé i nepravidelné menstruaci
  • - řeší cysty, myomy, kvasinky, výtoky, infekce, bakteriální infekce
  • - časté záněty močového měchýře
  • - stimulují tvorbu a aktivitu bílých krvinek
  • - pomáhají při menopauze, návalech, náladách
  • - inkontinence, chronické záněty nebo výtoky
  • - posilují dělohu i pánevní dno, příprava pro otěhotnění
  • - harmonizují celý hormonální systém
  • - zmírňují bolesti hlavy, pooperační bolesti
  • - zlepšují spánek i náladu
  • - mají protizánětlivý účinek, hojení ran, vředů, zánětů
  • - ovlivňují stav pleti, padání vlasů

Víte, že:

Až 70 % žen se opakovaně potýká s různými onemocněními ženských orgánů – kvasinky, kandida, endiometrioza, poruchy menstruačního cyklu, záněty, výtoky, které postupně přecházejí do stadia chronicky dlouhodobě přetrvávajících potíží – myomy, cysty, neschopnost otěhotnět, neplodnost až bohužel dále rakovina rodidel a děložního čípku, což naše medicína řeší chemickými léky s vedlejšími účinky na játra, ledviny, žaludek atd. či operativně odstraněním dělohy.

Až 40 % žen se léčí s infekcí pohlavních orgánů.

Až 60 % dívek začínajících menstruovat – má v předmenstruačním syndromu bolesti, vysoké napětí v těle, což je signálem, že něco není v pořádku. Mnohé ženy mají silnou bolestivou menstruaci delší jak 5 dní, což zbytečně vyčerpává organismus.

!

CHCETE JE MÍT DOMA TAKÉ?

získejte všechny produkty s VIP slevou

CHCI SVOJI KŮRU PRO PODPORU OTĚHOTNĚNÍ