Akce skončila
Staňte se naším fanouškem a už vám žádná neunikne

OPAKUJÍCÍ SE PROBLÉMY S MOČOVÝM MĚCHÝŘEM?

JAK SI PORADIT S INFEKCÍ MOČOVÝCH CEST

A MOČOVÉHO MĚCHÝŘE ?

Tak jestli jste otevřeli tuto stránku, pak jste jistě už problémy s močovým měchýřem poznali a dost možná, že ne jednou. Problémy s močovým měchýřem se totiž velmi rády vrací.

MÁM PRO VÁS RYCHLOU POMOC, VELKOU ÚLEVU. RADÍM VÁM Z VLASTNÍ ZKUŠENOSTI A TAKÉ ZE SPOUSTY ZKUŠENOSTÍ MÝCH ZÁKAZNIC.

Tak třeba já …. nikdy jsem na problém s močovým měchýřem netrpěla. Je mi 52 let, jsem v přechodu a před dvěma lety, venku léto, 35 st., vedro, koupák a já. Večer to začalo, co chvíli na WC a teda nic moc, jako bych to vymýšlela. Pak nepříjemné řezání v podbřišku a nebylo mi dobře. Jenže já byla připravená. Hned jsem nasadila naše bylinné intimky, co obsahují anděliku, kurkumu a tunu dalších bylinek. Ráno, obrovská úleva. Intimku jsem si dala ještě po tři noci a byl klid. Chytla jsem to v začátku, takže se zánět nerozjel. Chápete, bylo by to fakt nepříjemné, kdybych dostala antibiotika, nemohla na sluníčko, do vody, ani třeba na kolo :-o

Nebo zkušenost mojí milé zákaznice Ivanky M. Bolest v podbřišku, doslova křeč, to už znám a vždy jsem skončila na kapačkách a několik dní na lécích proti bolesti.

Tentokrát jsem nalepila ty vaše "suché kapačky", takové ty náplasti. Už za tři hodinky pominula křeč, bolest i nevolnost....pak jsem je ještě používala jako prevenci, aby se problém nevrátil. K tomu jsem pila čaj Trávy Altaje, právě pro tyto problémy, dala si doplněk stravy Citrocalcevit (moje pozn. ….odkyseluje organismus a podporuje imunitu) a dávala si bylinné obklady, takové ty intimky In top a střídala s intimkami Jemná péče. Jsem totálně nadšená, jindy bych totiž byla zase min týden ve špitále.

A tady ještě jedna zkušenost, tentokrát Marcela Z. U mě to vždy začalo z ničeho nic, náhlá a velká bolest a řezání v podbřišku, neměla jsem teplotu, ale bylo mi zle, na záchodě jsem trpěla neskutečně a vždy jsem za hodinku, dvě skončila na pohotovosti a pak dva týdny doma. Tak toto mě trápilo tak dva roky, třeba i co dva měsíce!  Pak jsem ale zkusila tyhle byliny. Nasadila jsem tyhle bylinné produkty přesně podle rady paní Hanky. Podpořila jsem léčbu a místo normálních třeba čtyř dnů, kdy mi fakt bylo hnusně, jsem měla už druhý den „pohodu“. Doléčila jsem a obklady a náplasti používala ještě týden. Teď už jen když cítím malinkatý náznak, beru si tu bylinkovou intimku hned a zažehnám to hned na začátku. Toto je absolutně dokonalá pomoc! To mi věřte! Ty hrozný stavy už se mi nevrací….ťukám na zuby 😊

A co, že to tyhle naše bylinné náplasti, ty suché kapačky, ty naše intimky, čaje a bylinky umí ?

Prostřednictvím náplastí do těla proniká až 80 % účinných látek. Pozitivně ovlivňují činnost ledvin a vylučovací a rozmnožovací soustavy a v neposlední řadě jsou absolutně skvělé při depresích, špatné náladě a nespavosti. No a na ostatní mrkněte níže.  

A jaké jsou tedy příznaky  :

  • Častější močení a časté nutkání na močení
  • Pálení a řezání při močení
  • Neúplné vyprázdnění a slabý, nitkovitý proud
  • Bolest v podbřišku
  • Bolest zad, beder
  • Moč může být zakalená, zapáchat, obsahovat krev
  • Zvýšená teplota, celková slabost, únava a nechutenství
  • Studené ruce a nohy

Hned jak pocítíte první příznaky, začněte s pomocí a podporou. Když vše chytíte v začátku, můžete to zvládnou i doma, ušetřit si frontu na pohotovosti a neschopenku. Určitě, když cítíte, že už je to přes čáru, jděte k lékaři a tuhle moji pomoc s bylinnými produkty si nechte jako skvělou podporu pro urychlení léčby a aby se vám problém nevracel.

Při potížích pijte opravu hodně, zkuste si to hlídat, zavodněte tělo, podpoříte tím vylučování odpadních látek. Snažte se omezit případně zcela vyloučit pití kávy a alkohol.

Buďte v teple ! Chraňte si ruce, nohy a oblast ledvin před prochladnutím.

Svatá pravda, když se říká „chce to klid a nohy v teple“. Něco na tom prostě je …..

Zánět močových cest je hned po zánětu cest dýchacích druhým nejčastějším zánětlivým onemocněním ! Až v 90% případů zánětů močových cest způsobují bakterie.  Akutní zánět močových cest je způsobován také kvasinkami nebo výjimečně viry.

U žen je tento problém daleko častější, jejich močová trubice je mnohem kratší, než u mužů a hlavně po opakovaných porodech močový měchýř klesá spolu s poklesem napětí svaloviny pánevního dna.

Mrkněte, co naše bylinné poklady umí, a to není vše. Mám jich pro Vás ještě dost dalších, abychom usměrnily močový měchýř na stálo, podpořili Vaši imunitu a zbavili Vás nepříjemných pocitů.

OVŠEM POZOR !  TAKÉ BYLINKY UMÍ BÝT SILNÉ, PROTO JE VELMI DŮLEŽITÉ VĚDĚT, JAK VŠECHNY TYTO NAŠE POMOCNÍKY POUŽÍVAT. OZVĚTE SE MI.

Uvařte si náš bylinný čaj Trávy Altaje

Poznejte a ihned použijte naše jedinečné a UNIKÁTNÍ BYLINNÉ OBKLADY – INTIMKY JEMNÁ PÉČE, přímo na podbřišek (u mužů), použití jako intimka (u žen)

Použijte naši fytonáplast, která dodává tolik potřebnou energii ledvinám i močovému měchýři

Dopřejte si náš fantastický doplněk stravy se Zlatobýlem

Podpořte celkovou imunitu močového měchýře i ledvin BYLINNOU SMĚSÍ S NATÍ VRBOVKY 

OVŠEM POZOR !  TAKÉ BYLINKY UMÍ BÝT SILNÉ, PROTO JE DŮLEŽITÉ VĚDĚT, JAK VŠECHNY TYTO NAŠE POMOCNÍKY POUŽÍVAT.

Víte, že problémy s močovým měchýřem úzce souvisí se stavem Vašich ledvin ?  

Ledviny jsou považovány za jeden z nejdůležitějších orgánů těla. Říká se o nich, že jsou "kořenem jin-jangu všech vnitřních orgánů" a "pramenem života".

Jejich významnost vyplývá z toho, že v ledvinách se uschovává vrozená životní síla i hmota, z níž se člověk rodí a žije a díky níž může i sám plodit další potomstvo.

Když jsou ledviny v pořádku a mají hodně energie, tak se cítíme odpočatě, vitálně, jsme ohební a naše páteř i klouby jsou pořádku.

Vypadáme mladě i ve vyšším věku, máme husté vlasy, které předčasně nešedivějí, ženy mají pravidelný menstruační cyklus a muži se cítí v plné síle. K okruhu ledvin tradiční čínská medicína zahrnuje nadledvinky, močový měchýř, pohlavní orgány, dále také páteř, klouby, zuby, kosti, kostní dřeň, míchu, mozek, uši, vlasy.

Oslabené ledviny se můžou projevit únavou, snížením libida, poruchami potence, problémy s menstruací. Ale také bolestmi uší (pískáním), problémy s kostmi, vlasy (padání, oslabení, předčasné šedivění).

Bolí vás bedra, chodíte často na WC, trpíte otoky nohou? I za tím mohou být vaše ledviny.

A VÍTE CO ? Mám pro vás i speciální kůru pro podporu právě tohoto nejdůležitějšího orgánu těla.

P.s. Vždy mějte na paměti, že pokud se Vaše obtíže do tří dnů nezlepší, je nutné navštívít lékaře. Vaši léčbu pak můžete doplnit našimi produkty, léčba tak bude mnohem účinnější a zmenšíte tím pravděpodobnost vracení se obtíží.

Hanka :-)